PROYECTOS 440

๐ˆ๐ง๐ข๐œ๐ข๐š๐ง ๐“๐ซ๐š๐›๐š๐ฃ๐จ๐ฌ ๐๐ž ๐‚๐จ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐œ๐ขรณ๐ง ๐๐ž ๐€๐ฌ๐Ÿ๐š๐ฅ๐ญ๐จ ๐ž๐ง ๐ฅ๐š ๐Ÿ๐Ÿ ๐œ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐š๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐๐š.

๐˜“๐˜ข ๐˜”๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฑ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜—๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜‰๐˜ข๐˜ณ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฐ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฐ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ข๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ชรณ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ด๐˜ง๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข 14 ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข, ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข 22 ๐˜บ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข 20 ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ, ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ค๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ถ๐˜จ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฑ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข ๐˜‹๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ค๐˜ชรณ๐˜ฏ ๐˜”๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฑ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜—๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ค๐˜ชรณ๐˜ฏ ๐˜บ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด.

๐˜“๐˜ข ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณรก ๐˜ข๐˜ด๐˜ง๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ข ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜‰๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ข๐˜ญรฉ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜‰๐˜ข๐˜ณ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ ๐˜Œ๐˜ญ ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ณ; ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฐ ๐˜ฎรก๐˜ด ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ป๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜”๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜—๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜‰๐˜ข๐˜ณ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ด.